СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 12.07.2021 – 18.07.2021

x


Предстои един доста интересен период за вас, когато бъдещето изглежда все по-вълнуващо и интересно, поради собствените ви креативни идеи, повишена инициативност, но и хора, които са готови да подкрепят намеренията ви, понякога и по един изненадващ и в повечето случаи – доста приятен начин.

Мечтите ви са ярки, могат да включват процеси, които изискват повече време за реализация, защото това са дългосрочни или по-значими цели.

Успех ви носи високата квалификация, общуване с хора извън близкото и традиционно обкръжение, евентуални пътувания.

Партньорските отношения също са силен фокус. Можете да преминете през своеобразен катарзис в тях, пречупваща точка и тека това да е повод да ги оздравите, а не обратното. Крайният изход много ще зависи от собствената ви воля, какво се е натрупало между вас и до колко сте склонни да правите компромиси, изглежда те сега са необходими по различни поводи. Насочвайте внимателно и според желанията ви, отново с поглед към по-далечното бъдеще.

Не е изключено да се доказвате повече пред другите или влиятелна личност, а понякога – да се справяте с конкуренция, човек, който определя бъдещото ви развитие. Отново – обединението на усилията и търсене на обединяващ интерес, ще са много полезни, ще ви помогнат да превъртите евентуални предизвикателства в полза, това може да се превърне в причина вие да се сдобиете с по-голяма популярност, да разширите хоризонтите си на развитие.

Ако това е невъзможно, рязко ще се разделите с онези, които по-скоро застават на пътя ви на успеха, благоденствието и т.н.

Водещ фокус са и чисто материални приоритети, високата ви инициативност в това направление също има голямо значение, но трябва да имате ясна цел, която да преследвате стъпка след стъпка. Тогава, дори и резултатите да не са видни веднага, задължително ще имат отражение и последици в бъдеще, да кажем до края на юли.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ