СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 12.07.2021 – 18.07.2021

x


Голяма част от случващото се е повече по инерция и вие сега можете да оберете плодовете на полагани от вас усилия през изминалите седмици, че и месеци. Това може да се превърне в повод да получите подкрепа от страна на хора, които влияят на онова, което имате – общо и със съответните позитиви.

Някои от вас ще сбъднат съкровена мечта, други ще потърсят и намерят своеобразен авариен изход, ако се нуждаят от такъв, като варианти за развитие все повече ще растат, включително и през следващата седмица, понякога и по един изненадващ начин.

Ежедневието ви е доста натоварено, ако има нещо, което препятства професионалната ви реализация, то ще бъде по-видно от обикновено, за да вземете мерки. В този процес може да ви се наложи да действате по-крайно, така че да се освободите от всичко, което се отчита за изживяло своето време, такова, което ви натоварва повече, отколкото да ви носи удовлетворение. Ако се налагат промени в работата, че и някои навици – това ще бъде по-видно от обикновено и ще се случи по ваша воля или пък външни и независещи от вас причини. Но крайният резултат трябва да е позитивен за вас, като минимум – разделящ ви от токсични влияния – буквално и в по-широк смисъл, разграничаващ ви от хора или обстоятелства, които могат да имат негативен ефект и върху здравето ви.

Все пак е по-добре вие да сте инициативни, за да контролирате събитията, а не те да ви водят…

Някои от вас ще имат нужда от повече почивка, да намалят темпото, да преосмислят случващото се, за да направят най-правилен избор, все едно на прага на житейски кръстопът.

Все пак вие сега притежавате доза късмет, особено родените през 2 и 3 деканат, но и всички останали в различна степен, дори и да има някакви предизвикателства – преодолявате ги, с по-голяма лекота привличате желаното, не пропускайте тези шансове, освен това дребни действия имат широко отражение, ако не веднага, но в близко бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно вдъхновение от най-голямата модна икона.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ