СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 17.10.2022 – 23.10.2022

x


През тази седмица имате възможност да се справите с приоритети, които касаят в недвижимо имущество, местоживеене, битови казуси и т.н.

Не е изключено в този процес да назреят някакви недоразумения с членове на вашето семейство или с вашия партньор, ако имате такъв.

Подходящо е да използвате тази мощна енергия, за да въведете промени, които ще изчистят евентуални различия, ще снижат напрежение, така че да не ви влияят в бъдеще време, за да не изгубите контрол над тенденциите и т.н.

Понякога може да ви се струва, че във взаимоотношенията трябва да проявявате повече компромиси и на практика да е точно така, но това да допринесе за благоденствието и хармонията, вид сигурност или поздрава основа, върху която да стъпвате, все пак вие ще прецените дали това си заслужава, какво искате и т.н. Обединяващо правило е, че сега може да въздействате в значима степен на тези процеси, стига да не са преминати определени граници и е препоръчително да се възползвате.

По-лесно реализирате намеренията си, ако не ги афиширате. Пазете се от измами, особено при общуване с хора, стоящи далеч от вас, при воденето на юридически казуси…

Хора извън близкото ви обкръжение може да внасят смут в душата ви, известна тревога или несигурност, използвайте интуицията си, за да изберете най-верния подход.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ