СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 19.02.2024 – 25.02.2024

x


Вашият поглед може да е устремен напред към по-далечни хоризонти на развитие,  така че вие мечтаете,  градите стратегии,  които се отнасят до бъдещето и по-добри перспективи.

Стремите се да надскочите успехите си,  да разчупите статуквото  и действително ще имате такъв шанс като демонстрирате висока квалификация,  разчитате на подкрепа от страна на влиятелни личности,  преговаряте за интересите си,  сключвате дългосрочни договори,  уреждате документи.

Някои от вас може да решат да пътуват,  в такъв случай това ще има  важно значение или отражение, ще е повод за дълготрайни успехи, в повечето случаи…

Подходящ период да укрепите контакти,  които ще се превръщат в мост  към вашето благоденствие или чувство на щастие.

Взаимоотношенията продължава да имат водещо значение за вашата сигурност на различни нива,  включително и за финансовата ви стабилност. В по-ярки краски ще забелязвате- кой допринася за благоденствието ви или пък ви де стабилизира финансово. Не пренебрегвайте някои знаци,  подсказки,  за да се предпазите от  евентуални загуби.

Ескалират повишени разходи,   но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Подходящо време е да прекратите контакти,  които ви нанасят щети.

Трябва да сте по-внимателни и при взаимодействието с финансови институции,  чужди ресурси  на хора,  които влияят на материалното ви състояние-общо.

В партньорските отношения ескалират силни страсти,  които могат да се превърнат в превратен момент,   нека това да има позитивен ефект  като изчистите евентуални недоразумения,  концентрирате се върху нещо общо и обогатяващо,  буквално и в по-широк смисъл.

На 24-ти  февруари  предстои Пълнолуние,  което ще ви донесе пик от информация,  може да проведете разговори,  които ще ви занимават или ще са тема през следващите около две седмици,  а може и повече.  Показателно време е за връзки и договори,  ще вземете определящи решения,  ще укрепите надеждните,  останалите ще се скъсат.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени