СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 19.02.2024 – 25.02.2024

x


Повечето от вас навлизат в важен период,  който касае кариерното ви развитие,  социален статус,  върхови постижения.

Може да използвате стратегически подход,   вероятно мнозина  няма да споделят всичките си намерения,  но ще градят стратегии,  които ще имат дългосрочно значение и отражение.

През настоящата седмица вие може да получите удовлетворение,  своеобразна награда-  за всички полагани от вас до този момент усилия. Това може да е  признание,  морално удовлетворение,  шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка… Вариантите са много и различни.  Ако в някои случаи това не е така,  тогава вие ще търсите други пътища за реализация,  ще се ориентирате в друга посока,  която да ви носи повече удовлетворение. Може да водите тайни преговори  или пък да привлечете вид опека,  да имате на кого да разчитате… Това може да е алтернатива,  обходен път или авариен изход.  Ценете високо хора и обстоятелства,  които сега ви действат стабилизиращо,  допринасят за чувството ви на щастие или сигурност. Ако имате усещането, че  сте на  правя на житейски кръстопът и трябва да направите избор,  тогава и за да не изгубите посоката вероятно ще е добре да гледате в по-далечни перспективи.

Околните може да ви изненадват,  но и вие тях,  а това ще поразмести пластовете във вашите отношения.

Хора стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл ще обсебват вниманието ви,  ще изискват да се съобразявате с тях,  ще определят вектора ви на развитие. На път може да срещнете много страст, предизвикателства, необикновени моменти,  така че посланията не са еднозначни.

Някои от вас може да са на път да разрешават юридически казуси,  в такъв случай е добре да бъдете изрядни в документи,  да си пазите гърба… Пазете се от спорове,  които ако преминат някои граници  ще имат превратно значение  и то може да не е във ваша полза… Внимавайте и всичко ще е наред!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени