СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 19.04.2021 – 25.04.2021

x


Вашата социална активност перманентно ще расте и така е правилно, защото точно по този начин вие ще утвърдите вторитета си в колектив и ще очертаете по-добри и бъдещи перспективи на развитие. Същевременно, навлизате в период, през който е удачно да отстраните от пътя си онези, които по-скоро ви действат деструктивно, отколкото да ви помагат.

Ще имате достатъчно подсказки в тази посока – едни ще демонстрират надеждност, ще ви изненадват със своето внимание и отношение, но ще има и такива, които ще покажат друго лице, ще са ненадеждни и непоследователни в своите действия, а в крайна форма – ще установите, че действат против интереса ви, стабилността ви, така че да си направите съответни изводи и да вземете мерки.

По различни поводи ще ви се налага да се доказвате над обичайното пред околните, причините за това могат да бъдат нови позиции, които заемате, промени в колектива, в който съществувате, обновени изисквания… Вариантите са много като самия живот, обединяващо правило е, че сега от вас се изисква да бъдете по-адаптивни, за да превъртате някои предизвикателства в полза, за да избягвате конфронтация, която може да ви нанесе щети, буквално и в по-широк смисъл, за да оздравявате връзки, които ще се превръщат в мост към благоденствието ви.

На този етап обаче не е подходящо да взаимодействате активно с държавни или финансови институции, да поемате прекалено големи рискове, ако ви предстоят подобни дела и имате възможност – отложете за следващата седмица.

Вие се намирате в период, през който пак така и в различна степен разбирате какво трябва да оставите зад гърба си и с какво си заслужава да продължите напред.

На 24-ти април предстои знаково за вас събитие – Марс навлиза във вашия зодиакален знак, това се случва веднъж на около две години и половина и през това време вие трябва да постигнете успехи и резултати, които след това ще се развиват почти по инерция през идните около две години и половина… Набележете си по-значима цел и си изградете стратегия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ