СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 19.06.2023 – 25.06.2023

x


От 22-ри юни Слънцето вече ще транзитира през вашия зодиакален знак и постепенно ще усили вашата жизнена енергия, способност да влияете на тенденции и събития.

Вие ще усетите това позитивно въздействие, което ще се изрази и в по-ярки мечти, покачваща се социална активност, чрез която все по-често ще се оказвате в центъра от внимание.

Ще въздействате подчертано на близкото ви обкръжение и през следващите няколко седмици мнозина от вас ще се сдобият с по-голяма популярност, ще попаднат под нечия опека, ще се радват на по-широко одобрение, по-престижни позиции, защото се изкачвате по йерархичната стълбичка, постигат и честолюбиви планове и т.н.

На този етап обаче, от вас все още ще се изисква да се изчиствате от всичко деструктивно, ненадежно и дори нелоялно, ако има такова, така че през първата част от периода може да затворите страница, която ви разделя с илюзии, ако има такива, подтиква ви да оставите зад гърба си нещо, което е изживяло своето време…

Много често това ще се случват спонтанно и по външни причини, тенденции, които са набрали скорост.

През целия период друга важна тема е финансовото ви състояние. Продължават да ескалират харчове над обичайното, понякога и непредвидени, допълнителни, но същевременно – откриват се и възможности за допълнителни постъпления, доходи, подобно на компенсация.

В друг случай – може да установите, че има кой да ви пази гърба и на кого да разчитате при нужда…

Откриват се варианти, които ще са ви много полезни и стабилизиращи. Повечето от вас ще могат да разчитат на любими хора, партньори и т.н. Ако в някои случаи не е така,  реакцията или отражението ще бъдат по-сериозни и със съответните последици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени