СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 21.10.2019 – 27.10.2019

x


Въпроси свързани с дома, семейството, благоустройството и комфорта на съществуване, местоживеене ще са повод за мобилизация при повечето от вас, така че да се справят с всички гореописани въпроси и да ги превърнат в позитив, здрава основа, върху която ще стъпвате и не само сега, а много по-дълго, вероятно и през следващите около две години и половина.

Тенденциите, които се създават  през настоящия период преминават през пряката необходимост да бъдат обсъдени с ваш партньор или друга авторитетна личност, която има отношение към тези приоритети. Следва да стигнете до консенсус и съгласие, дори и понякога да ви се струва, че трябва да правите повече компромиси, да търсите и намирате обходни пътища към целите си… Те не бива да се забравят и в крайна сметка трябва да допринасят за по-добрата атмосфера и комфортно съществуване у дома. Съсредоточете се върху тази тема и ако все пак не можете да стигнете до съгласие с вашия партньор, тогава трябва да имате предвид, че това ще бъде показателно за недоразумения, които пак така ще ви влияе дълго, така че от вас зависи как ще насочвате тези предизвикателства.

Вие все по-лесно ще влияете на хора близки до сърцето ви, можете да разчитате на повече чар, харизма, интуитивен усет, чрез който печелите внимание, симпатии, подкрепа и одобрение… Възползвайте се по оптимален начин.

Все пак околните ви изненадват, тези изненади отново са показателни за по-далечни перспективи на развитие, какво трябва да обновите във връзките си или пък кои отношения трябва да прекратите, защото са изчерпани…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени