СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 22.06.2020 – 28.06.2020

x


Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак, така че вие ще градите енергийна програма за цялата предстояща година, а може и много по-дълго, да кажем за идните около 9 години, все пак всичко зависи от мащаба на собствените ви мечти, амбиции и съответни действия.

Звездите сега изискват от вас да обърнете повече внимание на собственото си развитие, да разгърнете качества и потенциал, които ще кореспондират с ваша предопределеност, съответни успехи и т.н.

Така ще съумеете да станете по-независими, ако това ви интересува или по един естествен начин ще си отредите лидерски позиции, ще успеете да канализирате и партньорските си отношения в една по-положителна посока, но промяната трябва да дойде първо от вас, от собствения ви променен подход, който ще доведе и до различен, най-вероятно по-добър резултат от изминалия.

Звездите ще ви подтикват към ретроспекции, така че да не повтаряте евентуални и допуснати грешки, напротив – да си върнете нещо изгумено или ще имате право на втори опит към постигането на една по-значима мечта, която може да е свързана с повишена социална активност, взаимо-помощ и т.н.

През втората част на седмицата и през следващата – част от внезапни нови шансове сами ще застават на пътя ви, а други вие ще провокирате. Те ще се изразяват в новини, споделяне на интересни идеи, преговори… „Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му“, подходящо е да се целите нависоко и надалеч, звездите в много направления ще ви подкрепят.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Безкрайно синьо като небето…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ