СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 22.08.2022 – 28.08.2022

x


Вашата социална активност перманентно ще расте и вероятно не без причина, а защото в обкръжението ви се появяват в хора, които ви подтикват да реагирате точно така – да обсъждате важни теми, да защитавате тезата си аргументирано, да преговаряте за интересите си…

В този процес може да се въвличате в спорове, може да узнавате тайни или ще разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, кого трябва да оставите зад гърба си, защото нямат място в бъдещето ви развитие.

Ако има стари и неразрешени казуси, то те ще напомнят за себе си.

От една страна не бива да отстъпвате, за да не подменят мнението ви, от друга страна – ще успявате повече, ако залагате на диалогичността, така ще може да привлечете влиятелна опека, да изчистите евентуални недоразумения или да ги надскочите.

Информационният поток е много усилен, носи ви важно знание, от което винаги може да се възползвате и чрез голяма яснота, която се получава. Друга важна тема е финансовото ви състояние…

Повечето от вас имат възможност да подобрят или повишат доходите си, но паралелно с това нарастват и разходите…

В друг вариант – налага ви се да платите някаква цена, инвестирате в себе си, в бъдещето си и т.н. Някои от вас рязко могат да прекратят контакти, които им нанасят щети.

На 27  август предстои новолуние, което ще обнови и промени вашата среда на съществуване, връзки и договори, посоката много ще зависи от това какво вие искате, но и какво се е натрупало в миналото.

Така някои ще оздравят контакти, други ще ги прекратят, трети ще се преместят, ще приключат с договори, които са изчерпани, за да отворят място на нещо ново и по-перспективно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени