СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 24.02.2020 – 01.03.2020

x


Вие сте в хубав период да разширите хоризонтите си на развитие, да раздвижите и надскочите границите на възможното. Това може да се случи като демонстрирате висока квалификация, преговаряте за интересите си с влиятелни личности, включително такива, които са извън близкото ви обкръжение, уредите някакви документи, обсъдите по-далечни перспективи на развитие с важни за вас личности, проявите по-висока социална активност.

В живота на мнозина има енергична личност /това може да е личен или делови партньор/, който ви стимулира да се развивате в определена посока и в повечето случаи въздействието е положително, подкрепящо, дори и в някои случаи да ви се струва, че отсрещната страна е твърде агресивна, напориста, прекалено много влиза в личното ви пространство.

Все пак и  на този етап за вас е добре да обединявате усилия, отколкото да се конфронтирате, да се възползвате от чуждата енергия и инициативност, включително на ваши конкуренти, отколкото да се конфронтирате с тях. Възможно е да настъпят разяснителни разговори, които ще ви дадат право на втори опит, така че да изчистите евентуални недоразумения, да постигнете консенсус, да обедините усилия, за да просперирате по-лесно.

Някои от вас може да вземат важни решения, които са свързани с по-далечни перспективи на развитие, успешно може да оформите документи, дори и да не ги подписвате, ако са нови, то поне да проправите път към правилното им придвижване, в желана от вас посока. Ако това касае стари договори, документи или юридически казуси – тогава ще можете да ги придвижите в желана от вас посока и чрез посредник или постигане на съгласие…

През настоящия период амбициите ви се усилват в пъти, внимавайте така да не си създадете и недоброжелатели, ако обтегнете отношения с власт-имащи за вас персони или близки, с които гледате в различни посоки явно, тогава трудно ще се поправи напрежението, хубаво е да го избегнете, за да си спестите нежелани последици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В сряда избираме оversize в монохромни цветове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ