СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 26.10.2020 – 01.11.2020

x


Вие сте в отличен период да разгърнете творческият си потенциал. Влияете на околните подчертано и дори можете да разчитате на доза късмет в начинанията си.

Въпреки всичко настоящия период ви носи изненади във взаимоотношенията. Ако има евентуални слабости, неуточнени или неразрешени въпроси от миналото, те ще се възобновят и нека това да е повод да изчистите евентуални недоразумения, ще имате такава възможност стига да искате или да не са преминати определени граници…

Периодът е подходящ да обновите, освежите, да трансформирате нещо във важни за вас връзки – старите събития ще ви покажат вярната посока.

Определени личности или околните може да се държат по-непредвидимо или изненадващо от обикновено. Нека това да се превърне отново в повод за анализ, така че да откриете първо-причините и да вземете оптимално правилни решения, дори и това да означава да се дистанцирате от определени персони, ако това се налага и установявате, че те по-скоро ви дестабилизират, отколкото нещо друго.

Отново се актуализират приоритети, които се отнасят до дома и семейството ви – подчертано с авторитетна фигура, член на вашето семейство. Вие вече сте запознати с тези теми, но сега получавате втора възможност да се справите или да хармонизирате, подобрите средата си на съществуване като изчистите евентуални спорни моменти или пък инвестирате в дома си, освежите го, справите се имотни, битови казуси… Ще имате такъв шанс, особено, ако целенасочено действате в тази посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ