СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 27.11.2023 – 03.12.2023

x


Седмицата стартира с пълнолуние, което в по-ярки краски ще ви покаже с какво си заслужава да продължите напред, какво трябва да оставите зад гърба си, а може би и да реорганизирате ежедневието си, за да бъдете по-успешни, спокойни и удовлетворени.

Вероятно ще сте натоварени над средното ниво, може да възникват допълнителни ангажименти или изисквания към вас, понякога те могат да бъдат свързани с необходимостта да повишите знанията или квалификацията си, да отговорите на нови изисквания на началници или пък да уредите документи, не са изключени и някои принудителни пътувания, които да ви се отразят по подобен начин.

Каквото и да е, вид мобилизация може да ви помогне да излезете победители, да преодолеете трудност или предизвикателство, след което ставате по-силни, устойчиви и пробивни, защото се справяте с конкуренция и не само.

Стари и неразрешени теми от миналото, които могат да касаят взаимоотношения в дома и семейството, или пък приоритети с недвижимо имущество, местоживеене, отново ще се активират, за да ви насочат към окончателно разрешаване, наместване на пластовете в тази сфера от вашия живот. Това понякога ще е свързано с по-високо съобразяване с важни за вас хора, които влияят на тези въпроси, това приоритетно може да е вашият партньор, но може и да е друга личност, вие ще прецените как да реагирате и като не губите по-далечни перспективи на развитие.

В края на седмицата може да чуете и да изкажете думи, които имат преобразяващо отражение върху вашата среда на съществуване, върху отношение в семейството или това са най-близки връзки. Нека посоката е положителна и прочистваща, от евентуални недоразумения и дори негативизъм, а не обратното, крайният резултат много ще зависи от това какво се е натрупало преди и какво наистина желаете сега.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени