СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 27.11.2023 – 03.12.2023

x


Седмицата стартира с пълнолуние, което е едно от най-важните за вас, защото обхваща вашия зодиакален знак.

Вие ще влияете на тенденциите и на крайния резултат над средното ниво, това е сила и отговорност. Случващото се може да има широко отражение, както за следващите около две седмици, така и за идния един месец, а може и много по-дълго време.

От вас може да се изисква да укрепите отношения с партньори, лични или делови, които много силно влияят на ваши бъдещи перспективи на развитие, на вашето обществено положение, социален статус, кариерно развитие или стабилност – общо.

В оптимален вариант вие ще укрепите контакти, които могат да допринесат за по-добри  перспективи на развитие, може да установите, че отсрещната страна е по-агресивна, не твърде толерантна, а по-скоро изискваща. Вие може да намерите общи и обогатяващи цели, да обедините усилия, а така по-лесно да преодолеете евентуални предизвикателства и да ги превъртите във ваша полза.

Вероятно ще установите, че някои конфликти са като спирачка по пътя ви напред и нагоре.  Вие ще решите каква стратегия да изберете – може да изчистите различията или пък може да забавите темпото или да се откажете от една цел, защото нямате достатъчно подкрепа за нея.

В професионален аспект – вие може да израснете или да стабилизирате позициите си чрез вид одобрение или пък да смените рязко посоката поради сериозна опозиция от страна на хора, които влияят на вашето израстване.

В личен план, ако имате партньор до себе си, тогава вашите взаимоотношения ще се тестват за здравина, съответно дали гледате в една посока с любим човек, до колко сте склонни да балансирате между различни интереси и мнения. Всичко, което ви обединява или ви разделя, ще бъде по-видно от обикновено, може да надникнете в по-далечното бъдеще относно вашите взаимоотношения и да си изберете оптимално правилна стратегия.

Партньор или чувства от миналото могат да напомнят за себе си.

В края на седмицата се пазете от прекалено големи разходи, въпреки че в някои случаи това ще са неизбежни инвестиции.

Хубаво е и да внимавате на кого се доверявате, да се пазите от евентуално подвеждане. В оптимален вариант – разделяте се с илюзии, идентифицирате скрити процеси и се предпазвате.

Вашият покровител Меркурий ще премине в Козирог на първи декември, това ще ви концентрира силно върху конкретни и обогатяващи въпроси, ще ви подейства стабилизиращо, това е мощна енергия, която ще се концентрира подобно на лазерен лъч,  който е способен да направи пробив в предпочитано направление.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени