СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 30.11.2020 – 06.12.2020

x


Пълнолунието и Лунното затъмнение от началото на седмицата ще освети всички тъмни ъгълчето от вашия живот, които са се натрупали, отчитате за извън контрола си, действащи зад гърба ви, но имащи широко отражение върху реализацията на потенциала ви, работата ви, текущи ангажименти и т.н.

Голяма част от случващото се движи повече по инерция и според тенденции, които вече са зададени през изминалото полугодие. Тенденцията ще ви покаже, които от вашите желания, понякога скрити мечти са осъществими и трябва да ги усилите, надградите, понякога промените, за да са по-успешни и кои следва да оставите зад гърба си. В такива периоди е най-добре да се движите повече по инерция, посока на най-малкото съпротивление, да се възползвате от варианти, които неочаквано могат да изплуват на повърхността или това е тайна, неочаквана опека или помощ остра на близък човек.

Ежедневието ви е доста динамично, натоварено с множество ангажименти, но точно сега е подходящо да демонстрирате най-доброто от себе си, за да извоювате своеобразен връх, ако не веднага, то до средата на декември.

През тази и следващата седмица, ако условията на труд го позволяват, вие действително ще можете да се изкачите по йерархичната стълбичка, действията ви ще са по-ефективни и ще направите пробив в избрано от вас направление. Получавате своеобразна награда за полагани усилия и то от много време, после или ще трябва да надградите успехите или да прелистите нова страница приоритетно – в професионалната реализация, ритъм в ежедневието.

Сърдечните дела преминават във фаза, която позволява оздравяване, скрепване на връзки или шанс да откриете нова любов, ако сте сами, тенденцията ще се съхрани и през следващата седмица, възползвайте се по оптимален начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ