СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 30.11.2020 – 06.12.2020

x


Пълнолунието и Лунното затъмнение от началото на седмицата ще засегне вас самите и респективно общественото ви положение, взаимоотношения с другите – общо, приоритетно с хора, които влияят на бъдещото ви развитие, партньори – лични или делови.

Предстоят развръзки на тенденции, които ескалират през изминалите около 6 месеца и нека те да ви зарадват, ако не всичко протича според очакванията ви, тогава вие скоро ще смените средата си на съществуване, ще си поставите нови цели, ще възникнат нови възможности и ще откриете своето най-правилно, подходящо място под Слънцето, така че да можете да разгърнете потенциала си по оптимално добър, успешен начин.

На този етап ще оздравите едни отношения, на които явно можете да разчитате и са перспективни, но може да прекратите други и това ще е безвъзвратно. Най-силно под това въздействие ще бъдат родените в понеделник и вторник, но и всички останали в различна степен.

Ще има лица, които ще се превръщат в мост към бъдещото ви благоденствие. Вашата собствена социална активност ще расте и вие ще указвате все по-широко влияние на околните, вашата популярност ще расте и със съответните позитиви.

Няма да липсват партньори /лични или делови/, други персони, които ви дестабилизират или имат негативно отражение върху сигурността ви – финансова и не само, объркват плановете ви, разминават ви с очакванията. Ще имате достатъчно подскази за тях през тази и следващата седмица, за да вземете съответни мерки…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Мини рокля – макси стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ