СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 01.02.2021 – 07.02.2021

x


Голяма част от тенденциите в живота ви сега се движат извън контрола ви, извън волята ви и според натрупани в миналото тенденции.

Не е задължително това да е лошо, възможно е да ескалира като развръзки, които ще са своеобразна награда за полагани от вас усилия до този момент. Но ако има нужда да се разделите с определени хора или обстоятелства – това ще бъде по-видно от обикновено и действително ще ви принуди да оставите онези в миналото, които са безперспективни за вашето бъдещо развитие.

Ще имате достатъчно подсказки в тази посока, информационният поток е много усилен, съпътстван е от изненади, част от тях ще се  превръщат в внезапни шансове дори и поради собствената ви повишена социална активност, желание да се борите за вашите интереси, съответно да ги защитите, а ако се налага – да набележите алтернативи на развитие, ако не веднага и поради ретроградното движение на Меркурий, то след 20-ти февруари.

Информационният поток  е усилен и ви носи неочаквани новини, които ще ви подтикнат да погледнете на близкото си обкръжение с други очи, възможно е и да научите тайни, ако има скрити процеси, ако някой действа зад гърба ви, то настоящия период ще ви предостави възможност да го идентифицирате и да вземете съответни, адекватни мерки.

В този процес може да се въвличате в словесни войни, образно казано, чрез думите си ще можете да печелите битки, но може и да излезете победени – крайният резултат не е еднозначен и в значима степен ще зависи от вашата убедителност, дали сте успели да привлечете на ваша страна опека от страна на енергична или влиятелна личност или пък в крайна сметка дали въобще си заслужава да продължавате направление, което сте поели или е по-добре да се откажете, да прекъснете връзки и договори, които внасят само напрежение, дестабилизират ви, но не ви носят ползи…

Не бързайте, следвайте естествения ход на събитията, постъпвайте правилно, придържайте се към вид истина и ще стигнете там, където е най-благоприятно за вас…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ