СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 02.01.2023 – 08.01.2023

x


Намирате се в чудесен период, през който може да утвърдите авторитета си в колектив, може да създадете или укрепите връзки, които да се превръщат в мост към вашите успехи.

Не са изключени приятни и изненадващи новини, които очаквате или са свързани с минали казуси, останали без отговор. Хора или възможности от преди, вид предложения, които могат да ви подействат обогатяващо, буквално или в по-широк смисъл, също застават на пътя ви.

Подходящо е да сте социално по-активни, за да не пропуснете някои шансове, които така или иначе застават на пътя ви. На кого и в каква степен можете да разчитате, в значима степен разбирате и в дните на пълнолунието, което е на седми януари.

Появяват се възможности да подействате позитивно на вашите доходи, може да направите стъпки в това направление, които ще порастват дълго и ще ви действат обогатяващо.

Някои от вас ще се доберат до паралелни, допълнителни източници за облагодетелстване, други ще сбъднат свое съкровено желание, трети ще зададат по-далечни перспективи на развитие, които пак така ще се отразят на финансовото ви състояние.

Може да се отключат шансове, които са били невидими за вас до този момент.

Няма да ви липсва внимание и компания…

В любовта – навлизате в период, през който ще ревизирате вашите чувства, ще преосмислите отношенията си, нека това да се превърне в повод да отстраните някои слаби звена, ако желаете разбира се.

Мнозина ще забележат, че се дистанцират от емоционалните си преживявания, страстите се охлаждат, но пък подпомагат обективността, а това винаги е полезно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени