СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 03.10.2022 – 09.10.2022

x


Вие се намирате в силно трансформиращ период, през който можете да преоцените всичко ценно за вас.

От една страна това ще се превърне в повод да укрепите връзки, които допринасят за благоденствието ви, буквално и в по-широк смисъл, но от друга – вие ще бъдете силно подтиквани да прекратите контакти, които само ви нанасят щети, но не и удовлетворение.

През тази седмица може да подействате позитивно на финансовото си състояние като получите подкрепа от страна на влиятелни личности или такива, които влияят на онова, което имате – общо.

Някои от вас ще получат награда за усилия, които са полагали дълго, други ще сбъднат съкровено желание, ще има и такива, които ще се доберат до допълнителни, тайни или паралелни източници за печалба. Трети ще са на път да сбъднат свое съкровено желание, ще се доберат до дългосрочни  приходи, но от вас може да се изисква също така да проявите повече търпение или по-високи и честолюбиви планове ще изискват повече време, за да се реализират в пълна степен.

Някои от вас ще могат да уредят наследствени приоритети, ако това ви интересува. Други ще взаимодействат активно с финансови институции и ще уредят успешно подобни приоритети.

В дома и семейството ви може да ескалира известно напрежение, недоразумения с ваш партньор или друг член у дома.

Анализирайте внимателно случващото се, отстранете евентуални слабости и своевременно, за да не ги провлачите и в бъдеще, задълго и подобно на ерозивни, деструктивни процеси,  със съответните последици.

В оптимален случай – справяте се с битови и имотни казуси, дори такива, които касаят местоживеене – това включва доза напрежение, но вие успявате да канализирате тази мощна енергия в една конструктивна посока и като не губите чисто материални цели от поглед, ориентирате се в посока, според която получавате помощ…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени