СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 04.03.2024 – 10.03.2024

x


Слънцето вече е във вашия зодиакален знак, така че ви ще градите енергийна програма за цялата предстояща година. Сега вие получавате шанс да разширите вашето влияние, да промените позиции, които заемате във вашата среда на съществуване, а посоката на развитие ще бъде напълно позитивна за вас, когато вие съзнателно и целенасочено укрепвате връзки и договори, чрез които вие ще можете да осъществите ваши идеи,  желания и намерения.

Препоръчително е да преговаряте за интересите си, да бъдете социално по-активни, за да не пропуснете някои много редки шансове.

Теми, които се отнасят до повишаване на квалификацията или използване на интелект и комуникативни умения, ще се превръщат в повод за възможности, понякога бързи и изненадващи.

Все пак самите вие може да получите предложения, известия, от които да се възползвате.

В обкръжението ви може да има личности, които ви подават ръка при нужда, изненадва ви приятно. Ценете ги високо, защото те може да ви действат стабилизиращо, да разширяват хоризонтите пред вас на развитие, не само сега, а и в бъдеще.

Все пак не всички ще са чак толкова доброжелателни, така че вие внезапно ще прекратите контакти и договори, които са изчерпани и способни да ви нанесат щети.

Препоръчително е да внимавате кого допускате до себе си и на кого се доверявате, така че да не ви подведат, за да се предпазите от някои „удари в гърба“, образно казано…

Информационният поток е доста усилен и ви помага да разберете на кого може да разчитате или пък не. Случващото се понякога ще прилича на чистка, така че вие ще разчистите най-близката си среда от деструктивни влияния, ако има такива.

На 10 март предстои новолуние, което е едно от най-важните за вас през цялата година,  защото е във вашия зодиакален знак и ще ви даде шанс за едно ново начало, чрез което да сключите дълги договори, да постигнете договорки, да създадете или укрепите взаимоотношения, които ще се превърнат в мост към вашето щастие и благополучие…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени