СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 06.03.2023 – 12.03.2023

x


На 7 март Сатурн преминава във вашия зодиакален знак Риби и ще остане там през следващите около две години и половина.

Това е ключов момент на съзряване във вашия живот и вие ще „пораснете“- буквално и в по-широк смисъл, защото Сатурн ще ви направи по-отговорни, може да изисква това от вас и като ви натовари с повече ангажименти… Вие може да станете по-самостоятелни, но на определена цена, която се изисква от зрял и възрастен човек.

По един естествен начин ще се промени вашия начин на мислене – вие ще сте по-склонни от обикновено да анализирате миналото, вероятно и не без причина, а защото, то ви застига, също налага се да си изградите нова и дългосрочна стратегия, някакви планове,  които ще прорастват години напред.

Колкото по мащабни са вашите цели, толкова по-далеч може да стигнете. Сатурн е планета, която може да изправи пред вас някои предизвикателства, но тяхното преодоляване ще ви направи по-силни, независими, ще ви помогне да постигнете успехи, които никои не може да ви вземе после, защото те са на база придобит опит и авторитет.

Вашата зрялост и израстване ще се отразят дори на вашия външен вид – постепенно и мнозина ще придобият по-сериозен вид, може да сложите някакви граници между вас и околните, които да ви пазят от неблагоприятни въздействия.

Сатурн ще провокира това да изглеждате „по-големи“- буквално и в по-широк смисъл.  Някои от вас ще проявят по-голяма дисциплина, може да проявят нови навици, може да отслабнат… Каквото и да е, вие сте на прага на нов и около 30-годишен цикъл, който ще преобрази живота ви. Добрата новина е, че вие в значима степен можете да насочвате и да влияете на този процес чрез собствената ви амбиция, цели които си поставяте, вид мобилизация и т.н.

През тази седмица вие ще проявите висока социална активност, възможни са полезни известия и предложения, от които да се възползвате… Общуването е проводник на възможности…

Същевременно, във вашата душа може да е неспокойно, самите вие може да търсите промяна и да я предизвикате.

Продължава да ескалират промени във вашия дом и семейство или те се изискват поради някакви причини, припомням, че докато Слънцето е във вашия зодиакален знак – вие сте „господаря на положението“,  така че всички преобразувания, които искат да нахлуят в живота ви, те може да бъдат базисни и да обхванат всички нива от живота – ще се насочват от вас самите, вие сами ще „превъртите колелото на съдбата“ в една или друга посока…

На 7 март предстои пълнолуние, което е едно от най-важните за вас през цялата година и то ще ви подскаже на кого или какво можете да разчитате сега и в бъдеще…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ