СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 07.05.2018 – 13.05.2018

x


Информационният поток през цялата седмица е много усилен, очертава по-далечни перспективи на развитие във връзка с договорни отношения, евентуални планове за пътувания, премествания или пък юридически казуси, ако това ви интересува.

Колкото сте социално по-активни, толкова по-значими могат да са успехите ви, особено, ако инициирате общуване с хора извън близкото ви обкръжение, които са способни да разчупят границите на възможното пред вас.

Околните ви указват силно въздействие, връзките, които създавате или укрепвате може да са повод да преобразите материалното си състояние и да спечелите нещо значимо. Ако ескалират недоразумения с влиятелни личности обаче, това може да се превърне в повод и за загуби или необходимост да се преориентирате към други източници на доходи.

Финансовото ви състояние може рязко да се промени, дори с елемент на изненада, все пак вече усещате „ветровете на промяната“, сега е моментът да въздействате и насочвате, за да не пропуснете шансове, но и за да се предпазите от загуби. Показателни са последните дни, подчертано – неделя.

В дома и семейството ви можете да разчитате на добронамереност, въпреки че ако има нещо недоизказано или разминаващо се с очакванията ви, то също ще стане особено видно. В основата могат да бъдат вид инвестиции в дома и семейството, които „точат“ средства и нека това не е повод за недоразумения, напротив – тяхното изчистване чрез конструктивни разговори.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежов тренч, деним, кецове – простотата, от оято всеки гардероб има нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ