СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 07.09.2020 – 13.09.2020

x


Вие сте в позитивен период да оздравите важни за вас връзки – лични или делови, партньорски отношения. Възползвайте се от опеката на звездите, действайте целенасочено в тази посока и ще очертаете за дълго по-добри перспективи на собственото си развитие, което е следствие и на подкрепа от близките ви.

В друг случай – вие можете да привлечете на ваша страна влиятелна опека, вашата популярност расте, а с нея – влиянието ви върху околните, съответно оформят се шансове за по-престижни позиции в колектив.

Но случващото се няма да е даром. Може да е за сметка на известен компромис от ваша страна, необходимост да се съобразявате подчертано с околните, може би да се разделите с някои грешни представи, следствие на чуто, осъзнато.

Околните ще продължат да играят ролята на  своеобразен отрезвител или верен коректив, независимо дали става въпрос за доброжелатели или повишена конкуренция, изисквания, хора, които ви предизвикват да защитавате интересите си.

Все пак ще бъде полезно целенасочено да избягвате онези, които ви нанасят щети, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

От повишени разходи едва ли ще се предпазите, но нега да бъдат и целесъобразни… самите вие ще се замислите в тази посока и вероятно ще преосмислите теми като приходи/разходи.

Някои от вас навлизат във важен период, през който ще трябва да защитават онова, което имат, ще се връщат към миналото, за да отстраняват слабости… А може и да си върнете нещо изгубено, което е ваше, но ви е отнето неправомерно. Дори и да не е веднага, действията ви сега имат подчертано значение и по-широко отражение, което ще напомни за себе си още в края на септември и в значима степен през втората част на ноември и през декември.

На този етап се справяте чудесно с текущи дела, радвате се на подкрепа от страна на колеги, а това може да е повод за повишение на доходите, ако условията на труд го позволяват или морално удовлетворение.

Ако сте сами – можете да срещнете любовта на работното си място.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ