СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 07.10.2019 – 13.10.2019

x


Периодът е силно трансформиращ за вас, мнозина ще имат усещането, че трябва да направят определящ избор за бъдещето си развитие или действително трябва да въведат вид промени, които да подействат положително на онова, което имате – общо.

Финансовото ви състояние може да се обнови и то в положителна посока следствие на вашите усилия полагани сега, но и през изминалите месеци. Печалбите зависят пряко от подкрепата, която получавате от страна на партньори, влиятелни личности или финансови институции. Удачно е да се ориентирате точно в тази посока и да ги получите, така ще имате шанс да подобрите благосъстоянието си и това ще е своеобразна победа, която ще ви влияе и през следващите месеци, а може и по-дълго.

В края на седмицата с пик от събития или получена информация ще разберете до какъв “таван“ от възможности можете да се доберете или ако това е невъзможно – в каква посока се налага да направите по-рязък завой и това ще допринесе за промяна на средата или колектива, в който съществувате.

Не е изключено да ви се налага да преодолеете някакво предизвикателство в лицето на повишени изисквания, очаквания, в по-неприятна форма – конфронтация с по-възрастни или авторитетни личности. Използването на стратегия, диалогичност, дори доза компромис ще са ви много полезни в този процес и могат да ви предпазят от загуби /материални или морални/. През целия период информационният поток е много усилен, но ви носи и изненади, показва ви на кого можете да разчитате, кои връзки трябва да обновите или пък рязко да прекратите, това дори могат да бъдат и договори, но ще се отчита за ваше добро…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени