СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 08.01.2018 – 14.01.2018

x


Привличате внимание следствие на собствените ви и конструктивни, креативни действия или защото сте социално много активни и указвате значимо влияние на околните.

Появяват се възможности, които разширяват хоризонтите на развитие пред вас, вие сте склонни да проявявате повече смелост, подход, който определя по-далечни перспективи на развитие.

Възможно е да отделяте голям енергиен ресурс, за да се доказвате като професионалисти  пред влиятелни личности или важни за вас хора..

Лица извън близкото ви обкръжение може да са източник на шансове, способни да преобразят живота ви или това са персони, които изискват да се мобилизирате, указват посоката на вектора ви на развитие, също – превръщат се в мост към собствения ви просперитет.

Някои от вас се замислят за пътувания, смяна на средата, а може и да сте въвлечени в спорове, включително и юридически казуси, през първата част от седмицата събитията набират бързо скорост, а през втората се появява човек, обстоятелство, около които ще се завъртят въпросите ви за разрешаване през идните месеци. На този етап можете да насочвате в значима степен, възползвайте се по оптимален начин!

През втората част от периода се пазете от необмислени харчове, а може и да са принудителни плащания, но се пазете от рискови ситуации… Дните са показателни за пробойните, които могат да дестабилизират материалното ви положение, оценете слабостите и ги отстранете или минимизирайте чрез преговори, изграждане на стратегия…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ