СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 08.02.2021 – 14.02.2021

x


По голяма част от събитията сега се движат повече по инерция и според натрупани вече тенденции и нека те да ви зарадват.

В по-ярки краски разбирате кое от миналото можете да пренесете и в бъдещето, кое трябва да остане завинаги зад гърба ви.

Някои от вас ще се радват на покровители, ще взаимодействат отлично с влиятелни личности, включително такива, които са извън близкото им обкръжение…

Информационният поток продължава да е много усилен, носи ви изненади, показва ви скрити процеси там, където ги има… Това може да се превърне в повод рязко да скъсате договори и връзки, които са безперспективни, понякога и с елемент на изненада. В такъв случай това ще е необратимо, а вие ще трябва да потърсите нещо друго и такова, което кореспондира с бъдещото ви развитие и предопределеност.

Стари и неразрешени казуси от миналото, включително и такива, които засягат финансовото ви състояние, делови и лични контакти – отново могат да се възобновят, приемете случващото се като втори шанс, да поправите евентуални грешки, пропуски, да реагирате различно, за да получите по-добър резултат отпреди. Можете също да използвате обходни пътища към целите си или пък, ако не афиширате намеренията си – ще ги осъществите по-лесно. Много полезен ще е в този процес диалогът, информацията, която получавате, а също и подкрепа, която можете или трябва да получите.

Чувствата ви се ревизират по различни поводи… Някои от вас ще бъдат привлечени от тайна любов или такава, която е с човек, който е твърде различен от тях самите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Любимата ни пола солей, комбинирана с още по-любимата ни бяла риза.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ