СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 08.04.2024 – 14.04.2024

x


Седмицата стартира с новолуние, което е със слънчево затъмнение и това новолуние може да постави едно голямо ново начало, което касае вашето финансово състояние. Някои от вас ще си върнат шанс от миналото, ако е имало такъв и сте го изпуснали. Може да реализирате ваша стара мечта, също да наваксате с евентуални пропуски, а всичко това ще ви подейства обогатяващо.

Все пак някои от вас може да решат да прекратят стари източници за печалба, защото те са неудовлетворяващи или вие се стремите към нещо по-прогресивно и перспективно.

При всички случаи, звездите ви дават шанс за обогатяване, положителни и обогатяващи промени, независимо дали ще шлифовате ваши стари постижения, ще се откажете от нещо безперспективно или ще се устремите към съвсем ново. Случващото се ще ви насочва чрез известия, предложения, вие спонтанно ще се възползвате от шансове и ще се разделите с нещо, което е изживял своето време.

Такъв тип новолуние се усеща най-силно през тази и следващата седмица, но силата му е до октомври и през този период вашите доходи ще се преобразят, насочвайте още сега и в началото, когато винаги по-лесно се влияе.

Пред вас могат да се разкрият алтернативни, паралелни или допълнителни източници за печалба…

През настоящия период вие ще проявите силна концентрация и воля върху конкретна цел,  това е валидно приоритетно за родените през първата десетдневка на март, но и всички останали в различна степен.

Случващото се ще е повод за пробив в избрано от вас направление, което после ще се развива почти по инерция през идните месеци и дори години.

Информационният поток е доста усилен, носи ви изненади, тази тенденция ще се усили през следващите седмици.

Заложете на креативността, използвайте електронни медии за комуникация, които ще се превръщат в проводник на внезапни шансове.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени