СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 08.10.2018 – 14.10.2018

x


Новолунието от началото на седмицата може да постави ново начало в материалното ви състояние, което е като скачени съдове за подкрепата, която можете да получите от страна на партньори – лични или делови, влиятелни личности. Това може да е обновление на финансовото ви състояние следствие на уреждане на наследствени, имуществени и други документи. Събитията се движат по-скоро по инерция и ако има някакво насъбрано напрежение, вид неуредици, то те също може да ескалират и по-скоро да предизвикат загуби, така че е целесъобразно да се стремите да бъдете изрядни във финансови документи и не само.

През тази седмица онова, което имате „общо“, зависи пряко от колектива, в който съществувате – колеги, приятели и т.н. При евентуално напрежение между вас и околните може да се предизвика необходимост да смените средата си, за да защитите интересите си като крайна мярка.

Ако имате тайни врагове, то те ще бъдат особено активни през настоящия период. Бъдете внимателни при уреждане на документи, юридически казуси, ако това ви интересува, може да имате втора възможност, но и да възникнат усложнения, следствие на скрити процеси и недоброжелатели. Опитайте се да действате превантивно…

В друг случай променяте позициите си в колектив,  а това също рефлектира върху онова, което имате. С пик от събития до 15 октомври, вие можете да спечелите много, но и да изгубите, усетете още в началото на къде „духат ветровете“, за да можете да изберете оптимално правилна посока, да насочвате тенденциите, а може би да направите определящ избор за идните седмици, като минимум до средата на ноември.

Не поемайте излишни рискове, които касаят онова, което имате – общо, но и без известни трансформации не може… Изградете си стратегия, укрепете важни за вас отношения, преговаряйте за онова, което искате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежов тренч, деним, кецове – простотата, от оято всеки гардероб има нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ