СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 09.12.2019 – 15.12.2019

x


През тази седмица положението ви в колектив се променя, вие имате шансове да заемете нови и по-престижни позиции, да привлечете на ваша страна опека от страна на  власт имаща особа, да разширите вашето влияние като преговаряте с подобни лица и сте социално по-активни.

Хора стоящи далеч от вас – буквално или в по-общ смисъл, ви подкрепят, помагат, стимулират ви да се развивате, изкачвате напред и нагоре по йерархичната стълбичка.

В друг вариант – вие успешно се справяте с юридически казуси, уреждате спорни въпроси, може да разширите хоризонтите си на развитие като демонстрирате висока квалификация или се само-рекламирате например.

Вие все още сте във важен, ключов период, който засяга вашият социален статус – кариерно развитие, брачни отношения. Случващото се сега и по-специално на 11, 12 декември ще ви покаже с пик от събития, новини – до какви нови висоти можете да се доберете, ако се налага нещо да коригирате, защото не е реалистично, а вероятно не е и полезно за вас – отново ще разберете през настоящия период и предимно през втората част на седмицата. Анализирайте, бъдете по-гъвкави, креативни, така както само вие умеете…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени