СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 10.01.2022 – 16.01.2022

x


Вие се намирате в отличен период, през който може да утвърдите авторитета си в колектив, може да нарасне вашата популярност или пък имате шанс да получите достатъчно подкрепа от околните, така че да осъществите ваша сърдечна мечта.

Интуитивно усещате другите и избирате най-правилния подход към тях, въздействието ви е значимо и със съответните позитиви. На този фон – информационният поток е много усилен и перманентно може да ви носи някакви изненади.

Ако има нещо скрито и ерозирано, което действа зад гърба ви, през тази седмица има голяма вероятност да го идентифицирате. В друг случай – разбирате на кого и в каква степен можете да разчетете следствие на чутото.

Очевидно, че ще има хора, които ще бъдат напълно добронамерени към вас, могат да се превърнат в проводник на положителни трансформации за собственото ви бъдещо развитие, но може да има и такива, които ви действат подривно, така че водеща задача за вас ще бъде да внимавате на кого и в каква степен се доверявате.

В оптимален случай – разбирате тайни, но това се превръща в повод да вземете мерки, да се освободите от всичко, което няма място в бъдещото ви развитие и има негативен ефект на различни нива, крайният резултат може и да не е виден веднага, но през февруари – да.

Периодът е важен също така за общественото ви положение и кариерно развитие. Може да сте доста натоварени, дори над средното ниво, а това да се превърне в повод да се разпилявате в различни посоки.

Полезно е да се пазите от подвеждане, което ще ви размине с очакванията. Ако някои ваши цели са неосъществими или изискват промяна в подхода, това пак така ще бъде видно над средното ниво, но ще ви помогне да вземете мерки и да се справите с тези предизвикателства.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малка пола за големи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ