СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 10.04.2023 – 16.04.2023

x


През настоящата седмица вие имате възможност да подействате позитивно на материалното си състояние. Може да постигнете успехи, на които да разчитате после през следващите месеци, дори години. Част от случващото се е като награда за полагани от вас до този момент усилия. Много зависи в какво сте се фокусирали в миналото и ето, че сега то може да се реализира на практика.

В повечето случаи това са чисто финансови успехи, но може и да е нещо друго, което ви носи морално удовлетворение, да е голям подарък или пък сбъдната мечта.

Хубаво е да сте по-инициативни в това направление, дребни действия могат да имат широко отражение, може да поставите едно голямо ново начало, което да прораства и да дава плод, образно казано, и то за дълго.

Информационният поток е доста усилен, общуването продължава да е повод за възможности, така че си струва да бъдете социално по- активни. Повечето от вас са склонни в последно време да проявяват по-голяма строгост, взискателност към околните, включително към своите близки, в дома и семейството.

Може да се радвате на добронамереност и подкрепа от тяхна страна, но ако прекалите в скептичното си или взискателно отношение, тогава сами може да се превърнете в проводник на недоразумения, да погубите някои хубави шансове… Все пак ще зависи от вас самите, вие ще определите какво да демонстрирате, как да реагирате, ще влияят на тенденциите над обичайното и вие ще определите емоционалния фон у дома.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени