СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 10.04.2023 – 16.04.2023

x


През настоящата седмица вие имате възможност да подействате позитивно на материалното си състояние. Може да постигнете успехи, на които да разчитате после през следващите месеци, дори години. Част от случващото се е като награда за полагани от вас до този момент усилия. Много зависи в какво сте се фокусирали в миналото и ето, че сега то може да се реализира на практика.

В повечето случаи това са чисто финансови успехи, но може и да е нещо друго, което ви носи морално удовлетворение, да е голям подарък или пък сбъдната мечта.

Хубаво е да сте по-инициативни в това направление, дребни действия могат да имат широко отражение, може да поставите едно голямо ново начало, което да прораства и да дава плод, образно казано, и то за дълго.

Информационният поток е доста усилен, общуването продължава да е повод за възможности, така че си струва да бъдете социално по- активни. Повечето от вас са склонни в последно време да проявяват по-голяма строгост, взискателност към околните, включително към своите близки, в дома и семейството.

Може да се радвате на добронамереност и подкрепа от тяхна страна, но ако прекалите в скептичното си или взискателно отношение, тогава сами може да се превърнете в проводник на недоразумения, да погубите някои хубави шансове… Все пак ще зависи от вас самите, вие ще определите какво да демонстрирате, как да реагирате, ще влияят на тенденциите над обичайното и вие ще определите емоционалния фон у дома.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерността на денима в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени