СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 10.06.2019 – 16.06.2019

x


Вие може да сте в творчески подем, който ще ви стимулира да осъществите ваша мечта, да дадете най-доброто от себе си, за да заемете по-престижни позиции в колектив.

Вашата инициативност ще има широко отражение, то може да е напълно позитивно за вас, ако привлечете на ваша страна съдружници, укрепите връзки с по-възрастни и авторитетни личности, това вероятно няма да е винаги лесно, но в значима степен ще зависи от вас самите, целите, които си поставяте, до колко те са осъществими, дали имате ясен план-график.

Ако част от желанията ви са неосъществими, има нещо, което действа против интересите ви и ви дестабилизира, то ще бъде по-видно от обикновено, ще можете да го идентифицирате и отстраните.

Не е изключено да се налага да обръщате повече внимание на приоритети като дом, недвижимо имущество, семейство – възникват възможности да подействате позитивно на този сектор от живота ви, дори и това да изисква повече усилия, да възникват някои обърквания и т.н.

Всичко е за добро като минимум ще се превърне в стимул за постигане на още по-добри и по-високи резултати.

Случващото се сега и до средата на юни ще определи много от бъдещите перспективи на развитие в кариерата, дома ви, все е дошло време „колелото на съдбата да се завърти“, определете посоката, действайте…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени