СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 11.04.2022 – 17.04.2022

x


Важна тема за вас е финансовото ви състояние, през тази седмица вие все още сте в отличен период, през който можете да стабилизирате вашите доходи, може да намерите паралелни,  допълнителни източници за печалба, ако това ви интересува.

Някои от вас ще получат своеобразна награда за полагани до този момент усилия. Каквото и да е, вие може да зададете нови и по-дългосрочни перспективи на развитие, може да постигнете успехи, на които да разчитате и през следващите месеци, със съответното отражение върху вашето благоденствие, онова, което имате – общо.

На този фон може да ескалира и съобразна борба за надмощие, противопоставяне на интереси, в такъв случай вие може да прекратите отношения, които ви нанасят щети, може да се дистанцирате от определени личности… Все пак е полезно да се пазите от конфликти,  които ще се проточат дълго, но не са полезни за материалното ви състояние.

Някои от вас и могат да приключат договори, които са изчерпани, които вече не могат да ви носят доходи, не ви устройват и т.н.

В значима степен получавате яснота през втората част от седмицата или по време на пълнолунието, което е на 16-ти и 17-ти април, тогава в значима степен се очертават водещи тенденции.

Информационният поток се усилва, водите интересни разговори, може да получите известия или предложения, чрез които ще сбъднете ваше желание, ще осъществите онова,  което най-много искате.

На 16-ти април предстои знаково за вас астрологично събитие – Марс навлиза във вашия зодиакален знак и до 26-ти май ще ви помогне да осъществите нова енергийна програма,  която се крепи на вашите цели, повишена инициативност, тя ще прораства през следващите около две години и половина, така че си струва да гледате в по-далечното бъдеще, да канализирате тази мощна енергия в по-високи цели и т.н.

В любовта – повечето от вас се радват на внимание, подкрепа от страна на любим човек.

Дори и да съществуват някакви недоразумения, вие може да ги изчистите с по-голяма лекота, стига да искате и да не са преминати определени граници в миналото…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята на цветя е най-добрата приятелка на приятелките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ