СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 12.03.2018 – 18.03.2018

x


До края на тази седмица собствената ви инициативност пряко защитава вашият по-добър социален статус – кариерно развитие или пък брачни връзки, като можете внезапно или бързо да спечелите нещо значимо. 

Повечето от вас получават силна подкрепа от влиятелна или авторитетна личност, в друг вариант – вашата популярност расте, защото заемате нови и по-престижни позиции в колектив или пък сменяте средата си на съществуване и това се отчита за благотворно, подкрепящо ви обстоятелство. Шансовете за печалба действително са значими, но и разходите растат по различни поводи. Хубаво е да не поемате излишни рискове, да внимавате на кого се доверявате, защото околните може да се превръщат в мост към успехите ви, но не е изключено и да предизвикват загуби. В оптимален вариант вие харчите за удоволствие или пък инвестирате в по-добрия си имидж, в любими хора и тогава вероятно вашите действия са оправдани.

През последните дни на седмицата е новолунието, което ще ви даде втора възможност да наваксате с евентуални пропуски или да постигнете набелязаните цели. Добре се развиват въпроси, свързани с юридически казуси, пътувания, уреждане на документи, включително с по-дългосрочен характер. Общуването с хора извън близкото ви обкръжение, също далечни роднини или чужденци ви носят особено големи ползи, възползвайте се максимално и усилете тенденциите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ