СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 13.11.2023 – 19.11.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което ще изисква промяна и обновление във важни за вас връзки, които ви се отразяват и на по-далечни перспективи на развитие.

Амбициите на повечето от вас растат, така че вие може да изпитвате силно желание да надскочите успехите си, а за това ще ви помага собствената ви инициативност,  демонстрация на висока квалификация, повишаване на вашите знания, висока социална активност и общуване с влиятелни или власт-имащи личности, включително и такива, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

Същевременно, информационният поток ви носи изненади, вие в по-ярки краски разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Получена информация ви помага да надникнете в по-далечното бъдеще, така че да си изградите оптимално правилна стратегия, за да спечелите, а не обратното…

В този процес може да ви се налага да укрепвате връзки, които допринасят за благоденствието ви и могат да ви дърпат напред и нагоре, образно казано.

Същевременно, ако определени контакти са прекалено ненадежни, агресивни, дори способни да ви въвлекат в словесни войни и конфликти, а в по-крайна форма – съдебни спорове и юридически казуси, тогава е препоръчително вие по-скоро да се дистанцирате от тях и да намерите начин да избегнете някои усложнения… Може внезапно да прекратите  отношения с хора, дори договори, които ви действат по подобен начин.

През цялата седмица ескалират изненади, но те ви помагат да си „сверите часовника“ с обикалящата действителност, да бъдете знаещи, за да изберете най-правилния за вас път…

Почти през цялата седмица ще се появяват хора и обстоятелства, които да ви вдъхновяват, да усилват вашите мечти, но и шансове да надградите всичко постигнато до този момент, да разширите хоризонтите си на развитие.

Имате много силна интуиция, която е препоръчително да не пренебрегвате.

През тази и следващата седмица ще се усили вероятността вие да се сдобиете с по-голяма популярност или влиятелни позиции в колектив, отново като вариант – да попаднете под нечия опека.

Ценете високо онези, които ви подават ръка при нужда.

През настоящия период ескалира вероятност да повишите доходите си, да заемете по- престижни обществени позиции, ако условията на труд го позволяват.

В любовта – повечето от вас са подкрепени силно от своите партньори, финансово и морално, ако има някои различия, сега е подходящо да ги изчистите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени