СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 13.11.2023 – 19.11.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което ще изисква промяна и обновление във важни за вас връзки, които ви се отразяват и на по-далечни перспективи на развитие.

Амбициите на повечето от вас растат, така че вие може да изпитвате силно желание да надскочите успехите си, а за това ще ви помага собствената ви инициативност,  демонстрация на висока квалификация, повишаване на вашите знания, висока социална активност и общуване с влиятелни или власт-имащи личности, включително и такива, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

Същевременно, информационният поток ви носи изненади, вие в по-ярки краски разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Получена информация ви помага да надникнете в по-далечното бъдеще, така че да си изградите оптимално правилна стратегия, за да спечелите, а не обратното…

В този процес може да ви се налага да укрепвате връзки, които допринасят за благоденствието ви и могат да ви дърпат напред и нагоре, образно казано.

Същевременно, ако определени контакти са прекалено ненадежни, агресивни, дори способни да ви въвлекат в словесни войни и конфликти, а в по-крайна форма – съдебни спорове и юридически казуси, тогава е препоръчително вие по-скоро да се дистанцирате от тях и да намерите начин да избегнете някои усложнения… Може внезапно да прекратите  отношения с хора, дори договори, които ви действат по подобен начин.

През цялата седмица ескалират изненади, но те ви помагат да си „сверите часовника“ с обикалящата действителност, да бъдете знаещи, за да изберете най-правилния за вас път…

Почти през цялата седмица ще се появяват хора и обстоятелства, които да ви вдъхновяват, да усилват вашите мечти, но и шансове да надградите всичко постигнато до този момент, да разширите хоризонтите си на развитие.

Имате много силна интуиция, която е препоръчително да не пренебрегвате.

През тази и следващата седмица ще се усили вероятността вие да се сдобиете с по-голяма популярност или влиятелни позиции в колектив, отново като вариант – да попаднете под нечия опека.

Ценете високо онези, които ви подават ръка при нужда.

През настоящия период ескалира вероятност да повишите доходите си, да заемете по- престижни обществени позиции, ако условията на труд го позволяват.

В любовта – повечето от вас са подкрепени силно от своите партньори, финансово и морално, ако има някои различия, сега е подходящо да ги изчистите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени