СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 13.11.2023 – 19.11.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което ще обнови и промени ключови за вас въпроси, които засягат кариерно развитие, обществено положение, вид стабилност и сигурност, които могат да се отразят и на взаимоотношенията във вашия дом и семейство. Всъщност, двете теми си влияят подобно на скачени съдове, така че някои преобразувания на работното място се отразяват в дома и семейството, съответно на разбирателството или местоживеенето и обратно, теми, които са лични, касаят вас самите и вашето семейство, битови и имотни казуси се отразяват на кариерата и начина, по който се представяте пред света.

От вас може да се изисква да проявявате по-висока приспособимост, така че да извличате максимални ползи, понякога и в обективно напрегната среда.

Мнозина ще се проявяват като борбени, инициативни личности, които са способни следствие на собствената си воля, амбиции, да превъртят всякакви предизвикателства в полза. Повишената адаптивност ще се превръща в причина за печалби, чисто финансови или под формата на морално удовлетворение.

Вие може да подействате добре на онова, което имате, можете да материализирате намеренията си като действате стратегически, не губите целите си от поглед, проявявате воля и постоянство…

Ако в настоящата ви позиция това е невъзможно, тогава може да си потърсите и да си намерите нещо друго, което да ви носи повече удовлетворение.

При всички случаи, сега може да зададете едно голямо ново начало, което през тази и през следващата седмица да ви отвърди като лидери, да ви помогне да се изкачите по йерархичната стълбичка, да постигнете успехи, на които после ще можете да разчитате през следващите месеци и дори години.

Пред вас могат да се разкрият и някакви варианти на развитие, особено, ако търсите такива…

Между вас може да има личности, които да увенчаят с успех дълго полагани усилия, реализация на намерения, които са били в полезрението ви от много време.

В друг случай – разбирате кои от вашите мечти са осъществими, дори и това да изисква по-дълъг период, за да се осъществят напълно…

Общуването с хора извън близкото или традиционно обкръжение ви носи удовлетворение.

Може да оздравите сърдечни връзки на път или пък да срещнете любовта в лицето на човек, който е стоящ далеч от вас.

Семейните Водолеи или тези, които живеят заедно със своя партньор, трябва да се пазят от евентуални недоразумения… Ако забележат евентуално напрежение, значи трябва да вземат мерки, да допуснат нещо ново и различно, преди да изгубят контрол над  тенденции…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени