СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 13.12.2021 – 19.12.2021

x


Вие сте в много важен период, през който можете да извоювате успехи, които да имат дългосрочен ефект върху кариерното ви развитие, обществено положение и т.н.

Сега може да получите своеобразна награда за всички полагани от вас усилия до този момент.

Ако не всичко се развива точно така, както искате или очаквате, тогава пред вас могат да се разкрият и алтернативен развитие, оформят се възможности да сбъднете съкровено желание или пък да зададете един по-дългосрочен и позитивен, предпочитан от вас, Вектор на развитие. Бъдете по-инициативни и усилията ви ще имат своето отражение. На този фон, информационният поток ви носи доста изненади, в друг случай – може да ескалира известно напрежение, което ще изисква от вас да сте по-внимателни в  общуването, за да не усложните или скъсате връзки, които са важни за вас и с хора от вашето минало. Вид различия с близкото ви обкръжение може отново да ескалират, това може да е процес, който ще приключи и ще обнови или промени връзките ви, ако не веднага, то през февруари.

Стари и неразрешени казуси могат да напомнят за себе си, въпрос на избор е как ще реагирате.

В някои случаи това ще се превърне във втора възможност, но в други – може да ви раздели с илюзии, грешни съждения или очаквания, там където те съществуват, това ще бъде по-видно от обикновено… Знанието винаги е сила, от която може да се възползвате, стига да искате.

При всички случаи, вашите обществени позиции се трансформират, вие все още можете да насочвате и по-горе описания начин.

На 19 декември предстои пълнолуние, което ще е съпътствано с пик от събития и новини, които ще са показателни за силни и слаби звена, до какви върхови постижения можете да се изкачите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени