СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 14.12.2020 – 20.12.2020

x


Новолунието от началото на седмицата може да преобрази вашето кариерно развитие, материално състояние, обществено положение…

Ако до този момент усилията ви са били в правилна посока, ако към настоящия момент проявявате повишена инициативност в приоритетно направление, тогава вие ще имате шанс да стигнете много далеч, да забогатеете или пък да се изкачите по йерархичната стълбичка. Част от шансовете ще застават сами на пътя ви, не бива да пренебрегвате спонтанно възникнали възможности или предложения, те може да преобразят социалния статус, обмислете ги добре.

Полезно е да сте по-дейни, защото това новолуние ще прораства и през следващите месеци, ще има своето отражение и ще зададе Вектор на развитие за идните около шест месеца, а както знаете в началото винаги по-лесно се влияе.

Сега е моментът да си поставите високи цели, да разчупите границите на възможното или да се прехвърлите на нови и по-подходящи за вас релси на развитие.

Пред вас ще се разкриват алтернативи на развитие, някои от тях могат да бъдат под формата на паралелни или нерегламентирани източници на доходи, вариантите са много и различни като самия живот, на този етап получавате първи подсказки в тази посока, вие може да усилите и тези алтернативи и те също така може да се окажат доста перспективни… Колкото по-малко афиширате всичките си намерения, толкова повече ще растат шансовете да ги материализирате и на практика, не забравяйте, „че щастието обича тишината“, така че е умесно  да говорите за някои проекти едва след като са стартиране на практика.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ