СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 16.07.2018 – 22.07.2018

x


През тази и следващата седмица любими хора – от деца до партньори, ще продължават да обсебват вниманието ви по различни поводи. Хубаво е да им обръщате повече внимание, за да насочвате тенденциите в една по-положителна посока, евентуално да отстранявате слаби звена, недоразумения и т.н.

Подобно на останалите зодакални знаци, звездите ви задържат към стари и неразрешени въпроси, това може да са теми от изминалите близо две години и половина… Вид енергийна програма, която засяга материалното ви благополучие изисква вид обновление, но на този етап, то трябва да е свързано с нещо старо, което да се усъвършенства, разшири и т.н. Дори и резултатите не винаги да са удовлетворяващи, а материалното ви положение неустойчиво, все пак вашите действия няма да останат без последици, ако не веднага, то до октомври… В оптимален вариант – инвестирате в по-добрия си фон на съществуване, в друг случай – изпитвате колебания за професионалната си реализация, но ако е така, нека по-важните стъпки да бъдат едва след 11 август.

Проверява се устойчивостта ви в колектив, надеждността на приятелските ви отношения. В оптимален случай – ще заемете по-престижни позиции, но като трансформирате нещо в линията си на поведение, в не толкова положителен план – може да изгубите опека от влиятелна личност. Все пак зависи и от вас, дали ще изберете да жертвате нещо или пък – не, припомням, че посланията на изминалото затъмнение, което влияе през идния близо месец е точно такова.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежов тренч, деним, кецове – простотата, от оято всеки гардероб има нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ