СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 16.08.2021 – 22.08.2021

x


Популярността на повечето от вас расте и почти през цялата седмица вие ще получавате интересни, изненадващи, въодушевяващи новини и предложения, въпрос на избор е дали ще ги приемете и как ще реагирате. В обкръжението ви има хора, на които можете да разчитате.

Може да усилите тази тенденция целенасочено като водите преговори, стремите се да създавате и укрепвате връзки, които ще се превръщат в мост към вашите успехи или чувство на щастие, вероятността да получите вид подкрепа и одобрение е повече от голяма.

Социалната ви активност сега е много висока, възползвайте се по оптимален начин от аспектацията на звездите, общувайте, това ще се превръща в проводник на внезапни шансове и в избрано от вас направление. Намирате се в хубав период, през който може да укрепите или подобрите партньорските си отношения.

Те така или иначе изискват вид обновление, ако вие проявявате инициативност в това направление, тогава ще  насочвате събитията, тенденциите в оптимално подходяща за вас посока.

Ако не всичко се развива точно така, както искате или очаквате и приоритетно във важни за вас връзки, това ще е ясен признак, че са се насъбрали различия, недоразумения, които не са от вчера, съответно ще изискват повече време, за да се разрешат, ако това въобще е възможно…

Ескалира възможности да подобрите финансовото си състояние и следствие на вид подкрепа от страна на хора или институции, които влияят на благоденствието.

В друг случай – материализират се усилия, които сте полагали в миналото, появяват се варианти на развитие, ако търсите такива, може да сбъднете и тайна, съкровена мечта…

Популярността  на повечето от вас расте  и почти през цялата седмица  вие ще получавате интересни, изненадващи, въодушевяващи  новини и предложения, въпрос на избор е дали ще ги приемете и как ще реагирате.  В обкръжението ви  има хора, на които можете да разчитате.

Може да усилите тази тенденция целенасочено  като водите преговори, стремите се да създавате и укрепват и връзки, които ще се превръщат в мост към вашите успехи  или чувство на щастие, вероятността  да получите  вид подкрепа и одобрение  е повече от голяма.

Социалната ви активност сега  е много полезно, възползвайте се по оптимален начин от аспектацията на звездите , общувайте, това ще се превръща в проводник на внезапни шансове  и в избран от вас направление.  Намирате се в хубав период, през който може да укрепите или по-добрите партньорските си отношения.

Те така или иначе изискват вид обновление, ако вие проявявате инициативност в това направление, тогава ще  насочвате събитията, тенденциите  в оптимално подходяща за вас посока.

Ако не всичко се развива точно така, както искате или очаквате  и приоритетно във важни за вас връзки, това ще е ясен признак, че са се насъбрали различия, недоразумения, които не са от вчера, съответно ще изискват повече време, за да се разрешат, ако това въобще е възможно…

Ескалира възможности да подобрите финансовото си състояние  и следствие на вид подкрепа  от страна на хора или институции, които влияят на благоденствието.

В друг случай – материализират се  усилия, които сте полагали в миналото, появяват се варианти на  развитие, ако търсите такива, може да сбъднете и тайна, съкровена мечта…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени