СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 18.11.2019 – 24.11.2019

x


Информационният поток е много усилен през цялата седмица, нараства вероятността чутото да е съпътствано и с елемент на изненада. Хора стоящи далеч от вас – буквално или в по-общ смисъл, могат да внасят смут в душата ви, може да се налага да воювате за интересите си, да влизате в словесни двубои. Колкото повече допускате нещо ново и различно в начина на комуникация, толкова повече ще растат шансовете да излизате победители в съответни дебати, в които трябва да отстоявате мнението  си.

Може да се налагат пътувания, уреждане на документи, включително правни. В такъв случай е целесъобразно да бъдете много внимателни, за да се предпазвате от инциденти, обрати и т.н.

Голяма част от тенденциите вече са набрали скорост, вие знаете за тях, така че към настоящия период трябва само да коригирате някои действия, да поправите евентуални грешки и да попълните пропуски, вие можете да се справите, ако действате стратегически, търсите посредници или професионалисти по интересуващи ви теми.

През новата седмица вие може да започнете внезапни нови връзки, които ще разкрият пак така – внезапни шансове пред вас, но не е изключено и да скъсате  отношения, договори, които вече са изчерпани. В края на тази и началото на следващата седмица могат да ескалират събития, които да преобразят вашия социален статус, материално състояние.

Това са ключови събития, които ще прелистят нова страница в живота ви, например можете да израснете в кариерата, може да вземете решение за сключване на брак, може да получите наследство и т.н.

Каквото и да е – то няма да е случайно, а следствие на естествено продължение на вече положени от вас усилия. Все пак е хубаво да усилите тази положителна перспектива, съответни инициативи и към настоящия момент…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени