СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 18.12.2023 – 24.12.2023

x


През първите дни от седмицата от вас може да се изисква повишена адаптивност, за да се справяте с всички текущи дела, които касаят вашето кариерно развитие, високи и честолюбиви планове, но и други, които са лични и могат да изведат ежедневието ви извън обичайния ритъм.

През това време вие може да проявите висока адаптивност, креативност, така че да се докажете, да изпъкнете, да извоювате успехи, на които после ще разчитате през следващите месеци.

В друг случай – някои от вас ще попаднат в ситуация, която ще изисква разяснение на недоразумение, което може да рефлектира върху вашата репутация и обществено положение.

В по-ярки краски виждате кои от вашите честолюбиви планове са осъществими и по какъв начин можете да се доберете до тях, кое е неосъществимо поради липса на време, енергия или нещо друго.

През втората част от седмицата вашата социална активност расте, може да чуете думи, които да порадват силно сърцето ви, да се превърнат в повод за удовлетворение, гордост или щастие.

Общуването през това време се превръща в проводник на възможности, някои от вас ще си върнат и шанс от миналото, ако имат подобно желание…

Стари приятели напомнят за себе си, миналото ви застига по различни начини и поводи и почти винаги това е позитивно, отчита се като право на втори опит за нещо важно за вас.

През целия период ескалират изненади, получавате подобни известия, водите разговори или пътувате, което ви поставя в непредвидими ситуации, нека това да се превърне в повод за незабравими моменти или пък шанс „да намесите пластовете във важни за вас отношения“, връзки лични или делови, договори… Сега те могат да се преобразят бързо,  насочвайте внимателно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени