СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 19.04.2021 – 25.04.2021

x


Информационният поток през тази седмица ще се усилва перманентно, част от чутото ще ви изненадва приятно и следствие на подкрепа и одобрение, което получавате.

Но може да узнаете и неща, които ще са с обратен знак на това, което очаквате, така че следва да сте по-внимателни. Може да узнаете тайни, ако има хора или обстоятелства, които действат деструктивно или зад гърба ви, тогава ще можете да ги идентифицирате сега, те ще изплуват на повърхността и нека това да се превърне в повод да вземете съответни мерки и да превъртите тези предизвикателства в полза.

При всички случаи чутото през тази седмица може да се превърне в повод за бързи преобразувания в живота ви и да повлияе на бъдещото ви развитие. Тенденциите във вашия път на развитие ще са като скачени съдове за близката ви среда на съществуване. Част от хората ще се превръщат в мост към вашето благоденствие, а други – могат да ви дестабилизират.

В краен случай вие ще скъсате връзки и договори, които вече са изчерпани и безперспективни, за да освободят място на нови и по-надеждни.

Отношения, които сега демонстрират пред вас вид лоялност и надеждност, трябва да бъдат оценявани много високо, те ще бъдат от страна на лица, на които действително можете да разчитате сега и в бъдеще.

В известен смисъл може да се каже, че периодът ще тества вашите контакти за здравина…

Ще оцелеят онези, които имат място в бъдещето ви развитие.

Периодът не е подходящ да се водят разяснителни разговори и преговори, отложете това за следващата седмица, ако е възможно.

До края на седмицата все още сте в позитивен период, през който можете да въздействате на приоритети, които се отнасят до недвижимо имущество, взаимоотношения в семейството, разрешаване на битови казуси – възползвайте се от шансове, които ще съществуват, успехи в това направление ще ви влияе дълго.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черно и бяло в една класическа комбинация.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ