СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 19.06.2023 – 25.06.2023

x


През първата част от седмицата се налага да изчистите недоразумения, да наваксате с ангажименти или изостанали дела, които касаят битови, имотни, семейни приоритети.

След това определени задачи ще изтекат, защото са изгубили давност или са придобили ново значение…

Настоящата седмица е като оптимален срок да извършите положителни промени, които касаят фона ви на съществуване, приоритетно в дома и семейството, с ваши близки. Те могат да се оказват ваш коректив или да играят ролята на проводник на промени, които трябва да имат благоприятен ефект върху вас.

Можете да делегирате отговорности с тях или пък те да ви дадат ценни съвети, ако се нуждаете от такива.

Ако това не е ваша тема, значи се готвите за вид обновление, което е базисно и се отразява на всички нива от вашия живот и най-вече върху професионалната ви реализация. Вие все  още сте в етап, през който можете да направите пробив в кариерното си развитие.

Може да постигнете успехи, на които после да разчитате през следващите месеци, а може и години.

Ежедневието ви ще бъде доста напрегнато, не са изключени допълнителни и непредвидени задачи, които трябва да отхвърлите. Ако на работното ви място предстоят промени, сега ще разберете за това, ще се впишете в обновена обстановка на съответни обновени изисквания, работна среда и т.н.

Ваши колеги могат да ви изненадват, част от чутото ще е приятно и стимулиращо, друго – ще ви подтикне да се дистанцирате или направо да скъсате контакти и договори,  които са изчерпани.

Общуването ви носи ценно знание, ще ви покаже какво различно да допуснете в живота си, в отношенията си, в мисленето си дори, за да настъпи вид стабилизация.

Понякога това може да изисква по-резки и решителни действия, за да се разграничите и освободите от онова, което ви дразни или ограничава.

Вие ще изберете своята стратегия.

Любовта на този етап е на заден план или е доста критична, филтрира се от разума и със съответните последициици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени