СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП РИБИ 21.11.2022 – 27.11.2022

x


Вие навлизате в много силен период, през който можете да демонстрирате най-доброто от себе си, а то ще бъде забелязано, оценено по достойнство и със съответните позитиви.

Това е подходящо време, през което може да поставите своеобразен старт, който ще ви изкачи по йерархичната стълбичка, ще утвърди авторитета ви в колектив или ще ви помогне да направите пробив в кариерното си развитие.

Възползвайте се от приливната вълна на новолунието, което е на 24 ноември, поставяйте си по-далечни и по-значими цели, така  и самите ви успехи ще бъдат по-грандиозни и със съответните позитиви.

На този етап постепенно ще ескалират промени, които ще ви помогнат да получите награда за положени от вас до този момент усилия, можете да надникнете и в по-далечното бъдеще, за да разберете какво подкрепя честолюбивите ви планове, какво евентуално трябва да преодолявате.

Ценете високо хора и обстоятелства, които са на ваша страна, отстранете евентуални слабости, които забелязвате.

Може да се каже, че притежавате доза късмет, може да чуете известия и предложения,  които да разширят хоризонтите ви на развитие.

В дома и семейството ви от известно време ескалира напрежение или недоразумения, в друг случай това са сложни битови или имотни казуси, може да се отнася до благоустройство или местоживеене.

Сега могат пред вас да се оформят варианти, дори такива, които са съществували в миналото, които отново застават на пътя ви, но могат да канализират тази мощна енергия  в една по-положителна и конструктивна за вас посока, като минимум – своеобразен  авариен изход, ако се нуждаете от такъв.

Полезно е да анализирате миналото, което така или иначе ви застига по някакъв начин,  говори така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди, а това ще се отрази на различни нива от живота ви и под формата на базисна сигурност.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ