СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 21.12.2020 – 27.12.2020

x


Вашата социална активност през тази седмица ще расте, а това ще се превръща в повод да създавате и укрепвате връзки, които ще ви носят някаква полза или вид удовлетворение.

Може да получите изненадващи новини и предложения, които не са случайни, а следствие на усилия, които сте полагали и през миналото, но ето че сега се осъществяват… Някои от вас могат да сключат договори или да привлекат на своя страна вид подкрепа от влиятелни личности, които да допринесат за по-добрите социални позиции…

Самите вие можете да се превръщате в проводник на внезапни шансове и следствие на личната ви  инициативност, повишен обмен на информация, преговори за вашите интереси и т.н.

Периодът е отличен да утвърдите авторитета си в колектив, ще имате такава възможност, а в друг случай и по различни поводи ще ви се налага повече от обикновено да се доказвате при другите, защото ангажиментите и новите изисквания го налагат, защото заемате нови позиции, защото сте в нова обстановка и т.н.

Ключът към вашите успехи е да укрепвате или създавате връзки, да изказвате идеи, намерения, които могат да бъдат подкрепени от подходящи личности.

На този фон възможно е да се появи и конфликт на интереси, вие вече сте запознати с него, той не е от вчера, но сега може да бъде приключен окончателно или да бъде решен по един радикален начин.

В друг случай – трябва да се пазете от конфликти, които могат да ви нанесат щети. В оптимален вариант – харчите повече, но това са полезни или неизбежни инвестиции…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Мини рокля – макси стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ