СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 25.04.2022 – 01.05.2022

x


През тази седмица вие се намирате в отличен период,  през който можете да оздравите важни за вас връзки,  лични и делови.

Почти през цялата седмица ще получавате интересни, полезни или приятни новини, ще получавате вид подкрепа,  така че да осъществите ваши желания, да привличате онова, което най-силно желаете.

Родените през трети деканат,  но и всички останали в различна степен, ще проявяват висока социална активност, ще общуват с повече хора и така е правилно,  защото по-лесно ще осъществявате заплануваното, няма да пропускате евентуални шансове…

През първите дни от седмицата- може да направите своеобразен пробив  в избрано от вас направление. Може да постигнете успехи, вид награда или това е развръзка, която ще утвърди позициите ви в колектив,  може да сключите дългосрочни договори,  може да попаднете под нечия опека… Информационният поток е много усилен, ще ви помогне да „ свирите часовника си“, да видите на кого и какво можете да разчитате, но и да преодолеете някой предизвикателства, ако има такива- чрез разяснителни разговори,  преговори и т.н.

Общуването се превръща в проводник на възможности,  може да получите важни новини  по водещи за вас въпроси, които са свързани и с минали цели.

На 30-ти  април предстои новолуние,  което е със слънчево затъмнение,  което може да зададе едно голямо ново начало  и то за дълго време- във важни за вас връзки, с близкото ви обкръжение, това може да са и ваши роднини.

Не е изключено в живота ви да нахлуят нови хора, може да преобразите средата си на съществуване, до укритите настоящи контакти,  но и да прекратите онези, които са безперспективни, насочвайте още в началото, когато винаги по-лесно се влияе.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

По роклите ще ни познаете.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ