СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 26.07.2021 – 01.08.2021

x


Ежедневието ви може да е натоварено над средното ниво, защото възникват допълнителни ангажименти, които трябва да отхвърлите, натрупали са се във времето, но все още не са решени и ето, че сега напомнят за себе си.

В друг случай – ако трябва да преодолявате някаква трудност в професионалната си реализация, съществуват слаби звена, които препятстват пътя ви към успеха, сега те ще бъдат по-видни от обикновено, това може да ви амбицира, мобилизира, за да намерите сили и начин да преодолеете това предизвикателство или да го превъртите във ваша полза. Дали сте на прав път в значима степен ще разберете в четвъртък и петък, тогава можете или трябва да получите вид признание за полагани от вас усилия.

Вашите успехи на различни нива все повече ще зависят и ще се определят от подкрепа от страна на партньори лични или делови, така че е добре да се ориентирате към вид сътрудничество или да попаднете под вид опека. Не е изключено около вас действително да стане по-шумно, но тълкуванията не са еднозначни, ще има хора, на които да разчитате, но постепенно и в края на седмицата ще установите, че изискванията към вас също растат или това е конкуренция.

Нека това да се превърне в стимул да се развивате, за да надскочите или преодолеете тази конкуренция или пък да получите подкрепата, към която се стремите.

Хубаво е да сте по-внимателни към вашето здраве, обръщайте внимание на подсказки, които ви дава вашето физическо тяло…

Партньорските отношения също ще се превръщат в приоритетен фокус, защото около него се случват промени, които могат да рефлектират и върху вас, в началото винаги по-лесно се влияе, анализирайте и насочвайте.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Август, понеделник….офис…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ