СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 26.10.2020 – 01.11.2020

x


Информационният поток през тази седмица е доста усилен, защото самите вие сте социално доста активни или средата ви на съществуване се променя, а вие трябва да реагирате.

Част от обкръжението ви може да ви изненадва – с новини, предложения и т.н. някои от тях ще се тълкуват като внезапно възникнали възможности пред вас, от които да се възползвате, а други могат да се превърнат в повод да скъсате някои връзки и договори, да промените средата си на съществуване, защото укрепвате едни контакти, но прекратявате други, поради премествания или това е собствената ви траснформирана гледна точка, начин на мислене и изразяване.

Каквото и да е – сега вие можете да разчупите границите на възможното пред себе си, да очертаете по-широки хоризонти на развитие – като общувате с хора извън близкото, традиционното си обкръжение, демонстрирате висока квалификация, гледате от един по-философски ъгъл на случващото се и се концентрирате върху шансовете…

Ако все пак някои контакти или договори се прекратят, значи са изчерпани и в такъв случай ще възникнат други възможности през втората част на ноември, стига да преговаряте за интересите си, да сте социално по-активни и да се стремите да оздравявате контакти, които допринасят за благоденствието ви.

Н са изключени внезапни командировки, необходимост от пътувания.

Ако ви интересуват спорни или юридически казуси – те също могат да ескалират, в такъв случай трябва да бъдете доста добре подготвени и в най-малки детайли, във варианти, за да не ги изпуснете от контрол и да са във ваша полза…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Топ с пайети от ISABEL MARANT

Топ с пайети от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от GUCCI

Пуловер от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Клин от SAINT LAURENT

Клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ