СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 26.12.2022 – 01.01.2023

x


През настоящата седмица вие ще сте в период, през който ще преосмисляте важни за вас връзки, включително приятелства или пък с влиятелни личности, включително такива,  които влияят на общественото ви положение и бъдещи перспективи на развитие.

Има голяма вероятност вашата популярност да нарасне, да получите подкрепа или вид одобрение, които ще имат позитивно отражение на различни нива.

Вие стигате до дъното на някои истини, които касаят определени контакти.

Ако това не винаги е радостно и удовлетворяващо, тогава вие по един естествен начин ще прекратите онези отношения, които вече са изчерпани и нямат място вече в живота ви.

През тази седмица може да получите предложение, новина, която се обсъжда дълго и може да има широко отражение, въпрос на избор е как ще реагирате.

Някои от вас може да получат подкрепа, която е полезна или неизбежна, необходима, за да реализират собствено намерение и желание.

Препоръчително е да сте социално по-активни, да преговаряте за интересите си, така по-лесно ще осъществите  намеренията си. Няма да ви липсва внимание и компания, но се пазете от спонтанни действия, които могат да ви струват скъпо, буквално и в по-широк смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени